Verenigd Koninkrijk FCA

Robinhood stelt lancering in het Verenigd Koninkrijk uit

Robinhood heeft onlangs plannen aangekondigd om de lancering van de app in het VK op te schorten. Dit volgens e-mail bericht vanuit het bedrijf aan de bijna 250.000 Britse (toekomstige)klanten op zijn wachtlijst.

Het in Californië gevestigde fintech-bedrijf biedt handelsdiensten aan investeerders en klanten op via zijn mobiele applicatie en website.

Het besluit van Robinhood om de lancering in het VK te schrappen, werd bijna een jaar nadat het een vergunning had gekregen om als broker in het land te opereren aangekondigd. Het bedrijf zei het volgende over de beslissing:

“Er is de afgelopen maanden veel veranderd in de wereld en we hebben de moeilijke beslissing genomen om onze lancering in het VK voor onbepaalde tijd uit te stellen. Als bedrijf richten we onze inspanningen op het versterken van onze kernactiviteiten in de VS.”

De verklaring suggereerde echter dat het bedrijf openstaat voor lancering in het VK op een later tijdstip:

“Hoewel onze wereldwijde uitbreidingsplannen voorlopig opgeschort zijn, zijn we vastbesloten om finance te bieden voor meer mensen over de hele wereld. We kijken uit naar de dag dat we deze missie naar het VK kunnen brengen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN