Laatste Crypto Nieuws

Stellar (XLM) wordt geïntegreerd op Samsung Blockchain Keystore

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Stellar Foundation, de non-profitorganisatie die het Stellar-netwerk exploiteert, heeft gisteren aangekondigd dat Stellar is geïntegreerd in de Samsung Blockchain Keystore. Dit maakt Stellar het vijfde cryptocurrency-netwerk dat geïntegreerd is met de Blockchain Keystore van Samsung, na Tron, Ethereum, Bitcoin en Klaytn.

De integratie betekent dat Stellar-gebruikers hun privésleutels veilig kunnen opslaan op Samsung Galaxy-smartphones, die een speciale portemonnee hebben ingebouwd.

Met de privésleutels die zijn opgeslagen in de Samsung Blockchain Keystore, kunnen gebruikers transacties ondertekenen op Stellar-vriendelijke DApps of crypto-wallets die de softwareontwikkelingskit van de winkel hebben geïntegreerd.

Evenzo kunnen ontwikkelaars die voortbouwen op het Stellar-netwerk nu blockchain-apps en -services voor de Galaxy-telefoons maken.

De Stellar Foundation zei dat “ten minste” vier op Stellar gebaseerde bedrijven zich ertoe hebben verbonden om apps voor de Keystore te maken: DTSOQ, SatoshiPay, Litemind en Nodle. De Stellar Development Foundation heeft in mei $550.000 geïnvesteerd in SatoshiPay. SatoshiPay is een microbetalingsbedrijf dat zich richt op cross grensoverschrijdende transacties.

De Samsung Blockchain Keystore wordt alleen ondersteund door Samsung Galaxy-apparaten: de Galaxy S20-serie, de Flip and Fold-telefoons, de gigantische Galaxy Note 10-serie en de Galaxy S10-serie.

Denelle Dixon, CEO en uitvoerend directeur van de Stellar Development Foundation, zei het volgende in een verklaring:

“De integratie van Stellar in de Samsung Blockchain Keystore is een belangrijke stap voor ons netwerk. Samsung biedt een oplossing voor sleutelbeheer, die gebruiksvriendelijk is en de acceptatie van blockchain-technologie stimuleert.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN