CS:GO Verasity

‘S werelds eerste crypto-powered Counter-Strike tournooi

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Esports-supersterren van de populaire first-person-shooter Counter-Strike: Global Offensive (of CS:GO) zullen deelnemen aan het eerste crypto-powered toernooi. Dit volgens een publicatie van Verasity.

Het toernooi wordt gesponsord door Verasity – een op aandacht gebaseerd platform voor video-, gaming- en entertainmentbeloningen met een native VRA-token.

De eerste ronde van het tournooi begint vandaag, is open voor iedereen en kost $5 om aan mee te doen. Aan het tournooi zullen ook 2 supersterren uit de CS:GO-community meedoen. De Franse Nathan Schmitt (NBK) en de Indonesische Kevin Susanto (Xccurate) zullen beide deelnemen aan het tournooi.

Kan of wil je niet meedoen? Dan is er ook nog de mogelijkheid om te wedden op wie er gaat winnen via het platform van Verasity.

Het bedrijf zei het volgende over het tournooi:

“Dit opwindende nieuwe platform van Verasity is uniek omdat amateurs kunnen spelen tegen professionele CS:GO-spelers in toernooien die LIVE op Twitch en op YouTube worden gestreamd. Niet-spelers hebben de mogelijkheid om VRA in te zetten op een speler waarvan zij denken dat hij/zij de finale zal bereiken en verdienen driemaal hun inzet!”

Wat is Verasity?

Verasity is een toonaangevend bedrijf dat een, op cryptocurrency gebaseerd, beloningssysteem levert aan grote uitgevers en game-ontwikkelaars wereldwijd. De technologie, waarvoor een patent is aangevraagd, maakt tokenized rewards en loyaliteitsprogramma’s mogelijk in de vorm van een eigen token, genaamd VRA-token. De unieke technologie is al beschikbaar voor meer dan 500 games in de allereerste Crypto GameStore.

Het bedrijf zei het volgende:

“Het op aandacht gebaseerde model van Verasity creëert een bloeiende VRA-tokeneconomie tussen kijkers, video- en game-uitgevers en adverteerders en biedt een ingebouwde fiat-gateway-oplossing via VeraWallet.”

De CEO van het bedrijf gaf aan dat Verasity wil profiteren van de door COVID-19 veroorzaakte gaming-explosie, maar in de toekomst kunnen ze uitbreiden naar andere spellen zoals schaken en zelfs wereldwijd populaire sporten zoals voetbal en basketbal.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN