CryptoNL Trading Advice: Cardano (ADA) koers analyse

Allereerst willen we CryptoNL Trading Advice bedanken voor deze Cardano (ADA) koers analyse. Vergeet hen niet op Twitter te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

We hebben deze week weer een stemming gehouden in het Telegram-kanaal van CryptoBenelux, om te bepalen welke munt jullie graag geanalyseerd zouden willen zien. Uit deze stemming kwam ADA (Cardano). Dit betekent dus dat we de charts van Cardano (ADA) erbij gaan pakken om te kijken waar de koers heen gaat.

Weekgrafiek ADA koers

Op de weekgrafiek hebben we de belangrijkste levels gemarkeerd en zoals je kunt zien hebben we vanaf juli 2019 in consolidatie range getrade en die zijn we vorige week uit gegaan. De week erop, dus de huidige week, zijn we gelijk weer tegen het level erboven aan te traden, en gaat het er morgen om spannen of we daar boven kunnen sluiten of niet. Op de weekgrafiek staat het er goed voor maar laten we eens wat verder gaan inzoomen.

Daggrafiek ADA koers

Op de daggrafiek is goed te zien dat we net onder de S/R lijn aan het traden zijn. Het mooiste zou zijn als we daar boven gaan sluiten vandaag om vervolgens de koers verder omhoog te zetten.

De RSI staat in het bullish gebied en loopt parallel omhoog samen met de EMA. Echter op de MFI zit er wel een bearish divergentie, een (kleine) retrace zou goed mogelijk kunnen zijn. De golden pocket van de fibonacci gemeten van de laatste wave ligt rond de 810 – 825 satoschi’s.

4-uur-grafiek ADA koers

Ook op de 4-uur-grafiek zien we dat de koers moeite heeft om boven de oranje lijn te komen en te blijven. Ook de RSI bevindt zich onder de EMA in de neutrale zone. Het lijkt erop dat de bulls op dit moment aan het rusten zijn (klinkt leuker als kracht verliezen).

De RSI zweeft nog boven de mediaan en dat zou moet hij ook blijven, willen de stieren vandaag nog uit hun rust moment komen en de bull flag aan de bovenkant willen breken.

Waar we ook rekening mee moeten houden is het vormen van een rising wedge. Ik heb hem alvast ingetekend maar is naar mijn mening nog niet bevestigd gezien de raakvlakken. Maar wanneer je zoiets vroegtijdig spot is het wel verstandig om het in het achterhoofd te houden.

Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In onze TA chat kanaal worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even onze nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!