Banque de France blockchain

Tezos (XTZ) crypto-vouchers te koop in 10.000 winkels in Frankrijk, dankzij Digycode

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Franse consumenten kunnen nu Tezos (XTZ) kopen in de vorm van prepaidkaarten in duizenden tabakswinkels in heel Frankrijk. Dit dankzij een samenwerking tussen crypto-startup Digycode en het R&D-team van Nomadic Labs, dat bijdraagt ​​aan de core software van Tezos.

Digycode tweette het volgende:

“We zijn erg blij om vandaag aan te kondigen dat onze service nu XTZ bevat, de cryptocurrency die aan het protocol is gekoppeld, dankzij @LabosNomadesFR omdat onze samenwerking met hun technische ondersteuning heeft gezorgd voor snelle integratie in onze services.”

De startup biedt al prepaidkaarten aan voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple’s XRP, Litecoin (LTC) en Dash (DASH). Je hebt de keuze uit kaarten van €20, €50 of €200.

Om hun crypto te innen, moeten gebruikers een account registreren op de officiële website van Digycode en de code invoeren van de vouchers die ze hebben gekocht. De hoeveelheid ontvangen crypto wordt bepaald door de huidige wisselkoersen en de munten worden vervolgens overgemaakt naar een overeenkomstige digitale portemonnee.

Hoewel dit systeem het kopen van crypto mogelijk maakt zonder een bankrekening, moeten de klanten van Digycode nog steeds een know-your-customer (KYC) -procedure volgen om hun munten te ontvangen. Bovendien heeft de startup een limiet voor het inwisselen, namelijk €1.000 per dag en een totaal van €10.000 per maand. Verdachte accounts kunnen zelfs worden gesloten.

Tezos nu te koop in meer dan 10.000 winkels in Frankrijk

Volgens Digycode zijn de prepaid crypto-vouchers verkrijgbaar in meer dan 10.000 kiosken van tabakswinkels en andere winkels. Hiermee zijn de Tezos (ZYC) cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij duizenden tabakswinkels in heel Frankrijk.

Digycode is echter niet de enige die prepaidvouchers in Frankrijk aanbiedt. Zoals wij afgelopen oktober meldde, biedt de Franse startup Keplerk vergelijkbare crypto-vouchers in winkels in het gehele land, die kunnen worden ingewisseld voor Bitcoin.

Wil je traden in cryptocurrencies, zoals Tezos (XTZ), op een Nederlandse beurs, maar heb je nog geen account op Bitcoinmeester? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN