Bityard

Bityard Review – Eenvoudige versie van Bitmex

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Als het gaat om het verhandelen van futures, is één van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de tevredenheid van handelaren, de platformprestaties en stabiliteit van het platform dat gebruikt wordt.

Bovendien zijn veel Bitcoin-futures-handelsplatforms geregistreerd in rechtsgebieden waar er weinig of geen regelgeving is. Hierdoor kunnen gebruikers nauwelijks beschermd worden tegen manipulatie en, waar en wanneer nodig is, slechte actoren verantwoordelijk houden.

Bityard heeft licenties geregistreerd om als geldzender te werken bij het American Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), The Accounting and Reporting Authority of Singapore (ACRA), het Australian Transaction Reports and Analysis Centre (AUSTRAC) en het Majandustegevuse Register (MTR) van Estland. Dit betekent dat we wereldwijd aanwezig zijn met betrekking tot regelgevingsvriendelijkheid en overheidssamenwerking.

Usp’s Bityard:

  • USDT als de standaardvaluta voor futures-transacties.
  • Traden in slechts 5-10 minuten.
  • Vereenvoudigde interface.
  • Eenmalige transactiekosten bij het openen van een positie.
  • K-line pricing bepaald door de gemiddelde prijs van drie grote cryptocurrency-exchanges.
  • Beloningen voor gebruikers die lid worden van het platform en beginnen met handelen.
  • Mogelijkheid tot het minen van verschillende cryptocurrencies
  • De mogelijkheid om limietorders te plaatsen.

Bityard demomodus

Bovendien is er een zeer lage toetredingsdrempel bij Bityard in vergelijking met andere Bitcoin-futures-handelsplatforms. Heb je ooit willen handelen in Bitcoin-futures, maar heb je nooit de kans gehad? Bityard heeft een demomodus voor nieuwe gebruikers van het platform.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar bityard.com/trade te gaan, een account registreren en vervolgens op “Live” klikken in de linkerbenedenhoek om de demomodus te proberen. U krijgt 100.000 USDT aan nepgeld om te oefenen. U mag niets van dit oefengeld opnemen, maar u wordt wel 2 USDT beloond voor het uitvoeren van uw eerste demo-transactie.

Als u ten slotte vertrouwen heeft in uw handelsvaardigheden, zijn er prikkels om de vastgestelde handelsvolumes op het platform te overtreffen, waardoor er ruimte wordt gemaakt voor nog meer winst als u op het platform handelt.

Een ander belangrijk onderscheid dat gebruikers moeten begrijpen, is de eenvoud van de handelsinterface die Bityard gebruikt. Bij het plaatsen van een transactie en het live bekijken van de voortgang. Dit is precies wat Bityard aanbiedt.

Hierboven zie je een shortpositie voor 100 USDT met een hefboomwerking van 100x. De interface toont alle informatie die een gebruiker zou moeten weten. Na het plaatsen van een ‘long’ of ‘short’, kunnen gebruikers gemakkelijk bepalen wat hun winst- en verliespercentage is, evenals hun winst in USDT en tot slot hoeveel geld ze verdienen, nadat ze de handelskosten van 14,85 USDT hebben betaald.

Bij een 20x hefboomwerking zou dezelfde order de gebruiker een vergoeding van 2,85 USDT kosten. Welk ander handelsplatform biedt dit soort eenvoud?

Concurrerende platforms

Ten slotte hebben we voor uw gemak een onderstaande grafiek samengesteld om beter te begrijpen hoe Bityard verschilt van concurrerende platforms.

PlatformBitmexBybitDeribitBityard
HoofdkantoorSeychellesSingaporePanamaSingapore
LicentiesSecurities Dealer LicenseFinancial Services ComissionMTRAUSTRAC,
ACRA,
MTR,
FinCEN  
Minimale Margin1 USDT5 USDT0.1 BTC / 1 ETH5.00 USDT
Aantal opties voor activa84210
Demo modeJaJaJaJa
Gedwongen liquidation?JaNeeNeeNee
Max. opnameGeen10 BTCGeen met KYC100,000USDT
KYC?NeeNeeOpname > 1BTCNee
Leverage1-100x1-100x1-100x20-100x
KlantenserviceEmail, TelegramEmail, Online medewerkerEmailEmail, Telegram, Online medewerker
MerkambassadeursGeenGeenGeenBuakaw Banchamek

We hopen dat dit nuttig is geweest. Vergeet niet om Bityard te volgen op social media en ook een account op de website (www.bityard.com) aan te maken om tot 258 USDT aan beloningen te verdienen. Vergeet ook niet dat u kunt deelnemen aan de dagelijkse mining activiteiten op dewebsite!

Voor meer informatie overweeg dan om vandaag nog een account bij bityard te registreren! Ga naar www.bityard.com en registreer een account!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN