Telegram Open Network

Amerikaanse investeerders in Telegram’s TON krijgen 72% van hun investering terug

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het welbekende, op privacy gerichte berichtenplatform, Telegram, is op zoek naar de Amerikaanse investeerders in zijn blockchain-project dat bekend staat als Telegram Open Network of TON. Uit een nieuwe brief aan investeerders blijkt dat de Amerikaanse investeerders 72% van hun geld direct terugkrijgen.

Dit nieuws komt nadat het bedrijf onlangs de lancering van het project wederom heeft uitgesteld. Na aanleiding van de mislukte lancering besloot het bedrijf zijn investeerders terug te betalen.

In eerste instantie bood het bedrijf investeerders 2 opties;

  1. De eerste optie is een onmiddellijke terugbetaling van 72%.
  2. De tweede optie was 110% na 12 maanden.

Telegram maakte in de brief echter bekend dat de tweede optie is ingetrokken voor Amerikaanse investeerders, om zo te zorgen dat Amerikaanse investeerders niet meer betrokken zullen zijn van het TON-project. Dit werd bekendgemaakt in een artikel van een Russisch nieuwsplatfrom, genaamd RBC. De reden hield naar verluidt verband met de onzekerheid rond de eigen digitale valuta van het bedrijf bij de Amerikaanse toezichthouders.

Daarom blijven de Amerikaanse investeerders van TON achter met de Telegram-terugbetalingsoptie van 72%, in plaats van de optie om 10% te verdienen op hun investering.

Naast het terugbetalingsplan was dat investeerders een terugbetaling zouden krijgen via de eigen cryptocurrency van het bedrijf of via een andere digitale valuta. Het bedrijf heeft dit in de laatste brief naar investeerders echter ook ingetrokken. De brief luidt:

“Helaas hebben we op basis van recentere discussies met relevante autoriteiten en onze raadsman de moeilijke beslissing genomen om geen optie met gram of een andere cryptocurrency na te streven, vanwege de onzekere ontvangst ervan door de relevante toezichthouders.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN