Bitcoin analyse

Beste forex makelaars in 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Forex-makelaars zijn over de hele wereld verspreid en hebben veel verschillen in handelsvoorwaarden, producten en diensten. Sommige bedrijven zijn gereguleerd, andere niet. Sommige bestaan al tientallen jaren, andere zijn vrij jong. Sommige makelaars werken als Market Makers en hebben vaste spreads, andere bieden STP- of ECN-accounts met directe markttoegang en bieden een veel grotere selectie van onderliggende activa om te verhandelen.

FX-list.com is gemaakt om u te helpen bij het vinden van de beste forex-makelaars voor uw specifieke behoeften en vereisten. Er zijn verschillende secties en filters in het menu aan de linkerkant op de site. Deze kunnen worden gebruikt om een aangepaste lijst met entiteiten te maken met voorkeursparameters en kenmerken. Als u een bepaalde broker vindt waarmee u momenteel handelt of eerder hebt gebruikt, kunt u uw ervaring hierover delen in de opmerkingen sectie bedoeld voor forex broker reviews.

De forex brokerage-activiteiten hebben in het afgelopen decennium veel meegemaakt. De wereldwijde financiële crisis van 2008 en de gebeurtenissen die daarna plaatsvonden, hebben de sector hervormd. Rond dezelfde tijd kwamen er nieuwe technologieën en droegen deze ook bij aan de evolutie van de forexmarkt en forex brokerage-activiteiten.

Het is belangrijk voor handelaren om te begrijpen wat forex brokerage inhoudt en hoe dit hun handelsondernemingen zal beïnvloeden. Voordat we kennis maken met de beste forex-makelaars van 2020, is het relevant om de rol te identificeren die forex-makelaars spelen in de carrière van een handelaar en waarom het belangrijk is om voor een forex-makelaar te kiezen die aan uw omstandigheden en ambities kan voldoen.

Forex-makelaars hebben verschillende rollen in de markt.

Deze rollen zijn ook in de loop van de tijd geëvolueerd, omdat handelaren veel meer van hun handelsaanbieders eisen. Forexbedrijven vervullen nu de volgende rollen:

A) Toegang tot de markt

Dit is de kernrol van de forex broker. De forexmarkt is een virtuele markt zonder fysieke locatie. Het middelpunt van de forexmarkttransacties is de interbancaire markt, waar de grote banken verschillende valutaparen te koop aanbieden. Professionele en individuele handelaren hoeven daarom niet naar een fysieke locatie te gaan om te handelen, maar moeten eerder een manier hebben om toegang te krijgen tot de interbancaire markt. Ze kunnen alleen toegang krijgen tot de interbancaire forexmarkt met behulp van software die bekend staat als platforms. Deze platforms worden geleverd door de forex-makelaars. Dus zonder de makelaars kan niemand toegang krijgen tot de forex interbancaire markt om te handelen.

Toegang kan rechtstreeks worden verleend via de ECN / STP-platforms (ook bekend als platforms voor directe markttoegang), of indirect via de market maker-platforms die bestellingen naar de handelsdesk van de makelaar leiden. Handelaren zouden zoveel mogelijk moeten proberen de implicaties te begrijpen van enerzijds directe toegang tot de FX-markt en anderzijds indirecte toegang. Het type toegang dat wordt verleend, bepaalt factoren zoals de hoeveelheid kapitaal om mee te beginnen, evenals de handelsstijlen en-processen die moeten worden aangenomen.

B) Handelarenopleiding

Dit wordt geleidelijk maar zeker een zeer belangrijk element van de functies van de forex broker. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de detailhandelaren 90% van hun rekeningen binnen 90 dagen verliest. Dit is een gevestigde marktstatistiek. De meerderheid van de verliezende handelaren (zo niet alle) zijn handelaren die ongeschoold zijn over de markt en niet begrijpen hoe winstgevend te handelen.

Geen enkele makelaar wil geld uitgeven om klanten te werven, alleen om ze de markt te laten verlaten nadat ze alles binnen 90 dagen hebben verloren. Nu makelaars zich realiseren dat dit op lange termijn niet goed is voor het bedrijfsleven, investeren velen van hen nu aanzienlijk in handelaarsonderwijs. Video’s, artikelen en webinars zijn de gebruikelijke manier waarop beginnende handelaren een introductie op de forexmarkt krijgen.

C) Marktonderzoek

Zodra handelaren zich op de platforms vestigen met behulp van educatieve middelen van de handelaar, kunnen hun handelsactiviteiten worden ondersteund door het aanbieden van hulpmiddelen voor marktonderzoek, analyse en nieuwsfeeds. Veel makelaars hebben dit ook in hun aanbod opgenomen. Voor de handelaar is dit een goede zaak.

Criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Forex-makelaar

De criteria voor het kiezen van een forex broker zijn in de loop der jaren ontwikkeld. Hoewel er nog enkele elementen zijn die cruciaal zijn voor de keuze en die in de loop van de tijd constant zijn gebleven, zijn er andere parameters die naar voren zijn gekomen en die hieronder zullen worden besproken.

 1. Spreads / commissies
  Spreads zijn de primaire kosten voor de handelaar. Lagere kosten betekenen dat de handelaar de kans krijgt om meer winst te behouden, of op zijn minst de verliezen te beperken. Competitieve spreads zijn nu een factor die wordt gebruikt bij de selectie van brokers. Handelaren met een hoog volume, zoals scalpers, weten dat wanneer tot 300 transacties in een maand worden geplaatst, de besparingen door verminderde spreads aanzienlijk kunnen zijn.
 2. Hefboomwerking
  Hefboomwerking in forex is nu een groot probleem. Wat begon in 2010 toen hefboomkapitalisaties in de VS werden geïntroduceerd door de Commodities and Futures Trading Commission (CFTC), is nu uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Europa. Detailhandelaren in het VK en de EU hebben de hefboomkapitalisatie zien dalen van maar liefst 1: 500 tot slechts 1:30 voor grote valutaparen. Kleine paren en CFD’s hebben nog strengere hefboomlimieten. Dit heeft de margevereisten aanzienlijk verhoogd. Sommige makelaars buiten deze jurisdicties bleven echter de hoge hefboomwerking handhaven, waardoor handelaren werden aangetrokken die door het besluit van ESMA werden betrapt. Sommige makelaars in het VK / de EU hebben ook internationale afdelingen geopend, waarnaar hun internationale klantaccounts worden gemigreerd. Handelaren hebben dus nu de keuze om te werken met makelaars met een lage hefboomwerking of met een hoge hefboomwerking.
 3. Verordening
  Regulering blijft een sleutelfactor bij de selectie van makelaars. Regelgeving zorgt ervoor dat handelaren worden beschermd en dat de handelsomgeving transparant en veilig is. De makelaars die op deze site worden gepresenteerd, zijn gereguleerd in hun respectieve werkgebieden, wat ervoor zorgt dat handelaren die bij hen een rekening openen, verzekerd zijn van de veiligheid van hun geld.
 4. Type makelaar
  Eerder werd al melding gemaakt van directe en indirecte toegang tot de interbancaire markt. Als handelaar moet u weten welke invloed elk type toegang op u heeft. Marktmakers bieden indirecte toegang, omdat ze posities kopen van de interbancaire markt en deze via een dealing desk doorverkopen aan hun klanten. Marktmakers hebben doorgaans kleinere hoeveelheden startkapitaal nodig, bieden vaste spreads en hebben doorgaans meer slippages en requotes. Ze bieden een lage drempel voor toegang tot de markt.

  ECN-makelaars bieden daarentegen directe markttoegang. Ze vereisen grote bedragen als startkapitaal, bieden variabele spreads, maar hebben geen slippages en requotes. Ze brengen echter naast spreads ook commissies in rekening voor transacties. Aan het einde van de dag zal de financiële capaciteit van de handelaar bepalen of een market maker of een ECN-makelaar wordt geselecteerd voor de handelsonderneming.
 5. Handelsmiddelen
  Handelsbronnen zijn over het algemeen hulpmiddelen die door een makelaar worden aangeboden om de handelservaring te verbeteren en mogelijk de handelsresultaten van een handelaar te verbeteren. Meer is niet altijd beter. In dit geval gaat het om het vinden van de makelaar met de juiste mix van handelsbronnen die analyse, nieuws en marktinzicht omvat.
 6. Klantenservice
  Klantondersteuning kan nu worden aangeboden op verschillende manieren die tien jaar geleden nog niet bestonden. Sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter, evenals berichten-apps zoals Telegram kunnen nu dienen als kanalen voor het ontvangen van bijna onmiddellijke reacties van de klantenservice van een makelaar. Kies een makelaar met een gediversifieerde klantondersteuningsstructuur die deze nieuwe communicatiemiddelen inzet.

Onze lijst met Forex-makelaars

De ‘onderstaande lijst‘ bevat de beste forex-makelaars die door FX-list zijn geselecteerd voor het jaar 2020. Deze lijst is opgesteld na afweging van alle bovengenoemde factoren. In deze lijst vindt u veel makelaars die offshore-makelaars zijn met een hoge hefboomwerking, of offshore-divisies van EU / UK-makelaars die handelsplatforms met een hoge hefboomwerking aan hun klanten kunnen bieden. Lees gerust onze forex broker reviews en maak een weloverwogen keuze op basis van de inhoud van dit artikel.

Klik hier om de ‘onderstaande’ lijst te kunnen zien!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN