Poloniex kondigt nieuw token-lanceringsplatform aan genaamd LaunchBase

Eén van de meest gevestigde crypto exchanges wereldwijd Poloniex, kondigt nu de oprichting aan van een nieuw token-lanceringsplatform, genaamd LaunchBase. Dit maakte de exchange op 5 april bekend in een Medium bericht.

Het doel van het LaunchBase platform is om kwalitatieve blockchain-projecten te helpen groeien en hun ecosysteem verder te ontwikkelen. Poloniex beloofd professionele hulp te bieden aan de geselecteerde teams die erin zullen slagen om in de LaunchBase te verschijnen.

Het eerste project dat door LaunchBase is geselecteerd heet JUST. Dit is een op TRON gebaseerd stablecoin-uitleenplatform. Het heeft zijn token genaamd JST waarmee je ook TRX kunt staken. Ook kun je er de USDJ stablecoin genereren, met een 1:1 koppeling aan de Amerikaanse dollar.

Volgens het medium bericht zal TRX de enige cryptocurrency voor aankopen zijn. Meer details zal in de komende dagen door de exchange bekendgemaakt worden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!