Bank of Japan

OKCoin krijgt licentie van Japan om te opereren als crypto exchange

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

OKCoin heeft een licentie gekregen om een crypto exchange in Japan te lanceren. De Japanse dochteronderneming van de OK Group kan nu legaal crypto exchange diensten aanbieden in het Oost-Aziatische land. Japan heeft alle crypto exchanges namelijk een licentieverlening opgelegd die binnen het land willen opereren.

Het bedrijf heeft zich goed voorbereid om volledig te kunnen voldoen aan de cryptogerelateerde wet Payment Service Act, de administratieve richtlijnen en de zelfregulerende regels. Deze zijn uitgegeven door de Japanse financiële diensten Agency (FSA) en de Japan Virtual Currency Exchange Association (JVCEA).

De Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) is een zelfregulerend orgaan voor de crypto-omgeving in Japan. Het heeft tot dusver normen opgesteld waaraan zijn leden zich moeten houden.

Voordat OKCoin zijn cryptocurrency exchange zal lanceren, hebben geïnteresseerde gebruikers de mogelijkheid om zich vooraf te registreren. Dit kunnen ze doen door hier te klikken. Het is echter nog niet bekend wanneer de nieuwe crypto exchange gelanceerd zal worden.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN