COVID-19

Binance Charity lanceert Crypto Against COVID

Binance Charity heeft als doel om vijf miljoen dollar op te halen voor het gevecht tegen COVID-19, via de campagne “Crypto Against COVID”.

Om een goede start te maken heeft Binance initiatief genomen met een donatie van $1 miljoen om Italië, Spanje, Duitsland en andere landen te helpen in hun strijd tegen het coronavirus.

Binance Charity, het blockchain-aangedreven platform voor het verzamelen van donaties om het coronavirus te bestrijden, is gisteren gelanceerd. Dit coronavirus-reliëfplatform heeft als doel $5 miljoen te verzamelen in cryptocurrencies, waaronder Binance Coin, Bitcoin, Binance USD en XRP.

Volgens de aankondiging van de CEO van Binance Changpeng Zhao op Twitter, zou Binance het voortouw nemen door zelf als eerst $1 miljoen te doneren en vervolgens $2 miljoen toe te voegen via #CryptoAgainstCOVID-campagne.

Changpeng Zhao zei het volgende:

Het ingezamelde geld zou vervolgens worden gebruikt voor het kopen van medische benodigdheden voor alle landen die het zwaarst zijn getroffen door het coronavirus, waaronder Italië, Iran, Spanje, Duitsland, de VS, Turkije en het VK.

Terwijl Binance nu misschien een flink bedrag gedoneerd heeft, was Huobi Global het eerste cryptocurrency-bedrijf dat initiatief nam en een Huobi Charity-divisie startte om de wereld te helpen tegen het coronavirus.

Wil je ook doneren? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie