Ethereum koers analyse

CryptoNL Trading Advice: Chainlink (LINK) koers analyse

Omdat er in de chat naar gevraagd was, ga ik vandaag Chainlink (LINK) behandelen in deze analyse. We pakken de 4-uur-grafiek, daggrafiek en de weekgrafiek erbij om te kijken waar de koers naartoe gaat.

Chainlink weekgrafiek

Chainlink weekgrafiek
Bron: TradingView

Op de weekgrafiek is een hele mooie parabolische stijging te zien en zijn we de afgelopen twee dagen aan een daling begonnen richting de golden pocket van de fibonacci. De golden pocket ligt tussen fib level 0.618 – 0.705. Tevens zit de prijs ook op de meest recente supply zone (blauwe balk).

De RSI lijkt afgekoeld te zijn en buigt weer af om wellicht in de komende tijd de EMA-12 te proberen bullish te kruisen. De RSI zit nu in neutraal gebied, boven de 50-lijn. De MACD indicator lijkt nog aan het afkoelen te zijn, waarbij een bounce op de blauwe lijn het mooiste scenario zal zijn, althans voor de Chainlink holders. Verder is er weinig historie op de weekgrafiek dus zoomen we eens verder in.

Chainlink daggrafiek

Chainlink daggrafiek
Bron: TradingView

Op de daggrafiek zien we dat de bounce op fib level .618 perfect is geweest om op in te stappen. Ondanks de corona ophef heeft LINK mooie bullish candles weten te printen. Echter heeft het ook een LL (Lower Low) geprint. De recente HL (Higher Low) in het groen omcirkeld is namelijk gebroken. De kans is dus erg aanwezig dat de koers van Chainlink nog wel even down kan gaan. Dit zullen we moeten afwachten bij de oranje zone.

Wanneer er een bearish rejection plaats vindt dan zou het zomaar eens kunnen dat de parabool de koers niet meer houdt, en dan zakken we erdoorheen. Als we echter de oranje zone weten te flippen, dan is de kans op een nieuwe ATH (All Time High) erg groot.

De RSI is gebounced van de 30-lijn en staat op het punt om een poging te doen om de EMA-12 te kruisen. Wanneer de RSI door de EMA gaat, dan kruist het ook de 50-lijn en is dit in het voordeel van de bulls.

Chainlink 4-uur-grafiek

Chainlink 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

Op de 4-uur grafiek zien we wat we eerder al dachten. De bulls zijn hier duidelijk aanwezig. De EMA-8 heeft de EMA-21 bullish gekruist en de koers begeeft zich boven de EMA’s. De EMA-55 zit er nog boven als een weerstandsniveau, maar ik verwacht dat we daar binnenkort ook wel doorheen kunnen gaan. 

Zowel de RSI als de MACD laten een mooie uptrend beweging zien, met nog genoeg ruimte over om door te stijgen. Tot aan de volgende weerstand zone is goed voor zo’n 19%.

Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In onze TA chat kanaal worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Wil je meer kansen in de markt spotten neem dan eens een kijkje op MyCryptoradar de cryptoscanner voor iedere trader.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Chainlink, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN