Bittrex Global kondigt nieuwe functies aan

Bittrex Global heeft bekendgemaakt dat het verschillende nieuwe functies heeft toegevoegd aan zijn platform. Gebruikers hebben de mogelijkheid om beloningen te verdienen door referrals uit te nodigen en de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Daarnaast wordt er creditcard ondersteuning aangeboden. Dit meldde acnnewswire op 9 maart.

Creditcard ondersteuning

Klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland zijn de eerste die gebruik kunnen maken van de creditcard ondersteuning. Hiermee kunnen zij via mobiele apparaten en de Bittrex Global website cryptocurrencies kopen met hun creditcards of betaalpassen. De bedoeling is dat deze ondersteuning vervolgens wereldwijd wordt uitgerold.

Referral programma

Bittrex Global klanten kunnen nu ook gebruik maken van het ‘referral programma’. Meldt iemand zich aan via jouw link en maakt hij zijn eerste transactie op het handelsplatform? Dan krijg jij een percentage van de commissie. Dit geldt tevens ook voor alle toekomstige transacties.

Stephen Stonberg, COO van Bittrex Global, zei het volgende:

“We werken voortdurend aan manieren om gebruikers een betere ervaring te bieden. Een verbeterde mobiele handelservaring is één van onze topprioriteiten samen met het creëren van deze nieuwe creditcardgateway. Dit is een belangrijke manier om de belemmeringen voor de handel in cryptocurrencies voor zowel nieuwe als bestaande klanten te verminderen.”

Mobiele app

Gebruikers van mobiele apps hebben binnenkort de mogelijkheid om een stop limiet order te plaatsen. Dit is een belangrijk hulpmiddel voor risicobeheer voor klanten in hun transacties.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!