Binance Turkse Lira

Binance gaat Turkse Lira aanbieden via samenwerking met Akbank

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De grote crypto-beurs Binance heeft aangekondigd dat hun fiat on-ramp voor Turkse Lira live is, dankzij een partnership met de grote Turkse bank Akbank. Dit volgens een artikel dat gisteren op Cointelegraph Turkije geplaatst werd.

Turkse Lira storten zonder kosten

Binance-gebruikers uit Turkije kunnen nu direct storten en opnemen, of ze nu een Akbank-account hebben of niet.

Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao zei het volgende tegen Cointelegraph:

“Als één van de grootste banken in Turkije, dient Akbank de cryptogemeenschap sinds 2017. Door met Akbank te werken, kunnen Binance KYCed-gebruikers, met Turkse bankrekeningen, crypto kopen via directe bankoverschrijvingen tegen zeer lage kosten. De nieuwe fiat on-ramp stelt onze gebruikers in staat om Turkse Lira te storten zonder kosten en op te nemen met een vergoeding van 2,5 TRY.”

CZ verduidelijkte dat Binance compliant werkt “in alle rechtsgebieden waarin wij opereren.” Volledig compliant blijven is een prioriteit voor Binance, terwijl drempels voor gebruikers worden verlaagt en crypto-acceptatie stimuleert, zei hij, en verklaarde:

“We houden ons aan de lokale wet- en regelgeving en streven ernaar onze gebruikers veilige diensten te bieden.”

Meer fiat on-ramps

De Binance CEO wil 180+ fiat-valuta on-ramps aan gaan bieden in 2020 en meerdere opties voor elke fiat-valuta. En Turkije is geen uitzondering, volgens Zhao:

“We zullen Turkse Lira fiat on-ramps blijven toevoegen, en hopelijk de kosten verlagen en onze gebruikers betere services bieden, wat uiteindelijk meer gebruikers voor de industrie zal aantrekken en massale crypto-acceptatie in dit levendige land en over de hele wereld zal stimuleren.”

De Turkse markt

Gezien de gestage groei van het handelsvolume van TRY-paren, zei CZ dat Binance een sterke vraag ziet op de Turkse markt voor crypto. Hij noemde Turkije als een belangrijke markt voor Binance en herhaalde vervolgens zijn beschrijving van Turkije als:

“Een levendig land dat één van de sterkste eisen heeft en een snelgroeiende interesse in crypto, blockchain en technologie in het algemeen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN