Libra Blockchain

Crypto broker sluit zich aan bij Libra Association

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Crypto broker Tagomi sluit zich als nieuwste lid aan bij de Libra Association. Dit betekent dat van Tagomi wordt verwacht dat het minimaal $10 miljoen bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de Libra cryptocurrency. Dit meldde Tech Crunch op 26 februari.

Tagomi biedt een platform waarmee grote handelaren en fondsen gemakkelijk toegang hebben tot cryptocurrency-markten. Het nieuws dat ze zich aansluiten bij de vereniging komt kort nadat Shopify ook lid is geworden van de Libra Association.

De crypto broker is opgericht door Jennifer Campbell, een voormalige investeerder bij Union Square Ventures die ook lid is van de Libra Association. Tagomi wordt het 22e lid van de vereniging.

Een vertegenwoordiger van Tagomi bevestigde het rapport van TechCrunch.

“Tagomi wordt lid van de Libra Foundation en Jennifer wordt het nieuwste lid”, e-mailden ze TechCrunch.

Huidige leden:

Facebook’s Calibra, Tagomi, Shopify, PayU, Farfetch, Lyft, Spotify, Uber, Illiad SA, Anchorage, Bison Trails, Coinbase, Xapo, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures, Breakthrough Initiatives, Ribbit Capital, Thrive Capital, Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps, Women’s World Banking.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN