Bittrex International

Content Protocol stopt na succesvol ICO vanwege onzekere regelgeving

Content Protocol heeft woensdag bekendgemaakt dat het per direct gaat stoppen. Het project dat zijn initiële muntenaanbod (ICO) succesvol heeft voltooid, zal de opgehaalde $7,5 miljoen aan Ethereum (ETH) terugbetalen aan zijn investeerders. Dit meldde Content Protocol in een officiele publicatie.

Het project zei het volgende in een statement:

We informeren u dat we vanwege voortdurende onzekerheid over de regelgeving in cryptocurrency en gebrek aan zakelijke vooruitzichten hebben besloten ons project te beëindigen.”

Content Protocol haalde in totaal 29.333,77 ETH op via ICO (private en public sale). De ICO werd voltooid in december 2018. Het project is een dochteronderneming van de Koreaanse streamingdienst WATCHA Play.

Ze verklaarden dat ze te weinig gebruikers hadden, omdat mensen een negatieve perceptie hebben als het gaat om cryptocurrencies. Bovendien verwachten ze ook niet dat regelgeving voor cryptocurrency op korte termijn zal worden verbeterd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN