Binance

Binance Cloud: begin je eigen crypto exchange

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De grote cryptocurrency exchange Binance heeft officieel het Binance Cloud platform aangekondigd. Het nieuwe platform richt zich op gebruikers die een eigen crypto exchange willen opzetten. Dit werd bekendgemaakt in een blogpost.

Het doel is dus om gebruikers een eigen crypto exchange te laten lanceren. Dit gebeurt op basis van Binance’s toonaangevende technologie, beveiliging, liquiditeit en bewaarservices.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei het volgende:

“Met deze initiatieven gericht op het openen van toegang tot de technologie en middelen van Binance als infrastructuuraanbieder, willen we de technische uitdagingen voor platforms en partners beperken. We willen dat zij zich kunnen focussen op hun gebruikers en de wereldwijde acceptatie van crypto kunnen versnellen.”

Gebruikers van Binance Cloud kunnen gebruikmaken van de big data beveiligingssystemen, handelsrisicobeheersing en matching-engines van het handelsplatform. Dit om een zeer liquide en marktdiepte voor hun consumenten te creëren.

“Binance Cloud is een productsuite die voorheen niet op de markt was. We willen de kwaliteitservaring van Binance graag delen via verschillende merken, communities en markten wereldwijd.”

Volgens de aankondiging zal Binance Cloud dienen als een alles-in-één infrastructuurplatform voor klanten en partners. Met een eenvoudig te gebruiken dashboard waarmee klanten fondsen, handelsparen en coin listings kunnen beheren.

Als onderdeel van haar product-roadmap zal Binance Cloud in de nabije toekomst meer functies voor haar partners toevoegen, waaronder staking en OTC (over-the-counter) handelsdiensten en nog veel meer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN