Tezos interview

Interview met Jonas Lamis van StakerDAO & Tezos

Vrijdag is het valentijnsdag en omdat wij jullie natuurlijk super lief en leuk vinden, heeft onze YouTuber de camera maar weer eens afgestoft en is hij het gesprek aangegaan met Jonas Lamis van StakerDAO & Tezos (XTZ). De coin Tezos heeft de afgelopen tijd enorm veel aandacht gekregen en dat is niet zonder reden.

Robert praat met Jonas Lamis over de huidige situatie rondom het Tezos ecosysteem. Daarnaast bespreekt hij wat er allemaal gerealiseerd is met de ICO opbrengsten van $230 miljoen dollar. En uiteraard het parade paardje StakerDAO wordt volledig onder de loep genomen.

StakerDAO wordt Tezos’s eerste security token, een gedecentraliseerde DAO die financiele producten leven in gaat blazen in het Tezos ecosysteem. ‘Gedecentraliseerde Finance on steroids’ overkoepelend met al een bestaande applicaties elders.

Ook brengt Robert zeer subtiel onder de aandacht dat het geen geheim meer is dat Coinbase en Polychain Capital zich nadrukkelijk mengen in dit project en vraagt daarom ook ongecensureerd door op de ontwikkelingen achter de schermen.

De eerste zogenoemde ‘proposal’ wordt tevens ook al bekend gemaakt, StakerDAO gaat validators (blockproducers) van onder andere Tezos, Decred, Cosmos, Polkadot en een aantal andere faciliteren en onderbrengen in de DAO.

Verder wordt ook uitgebreid gesproken over dat er al voor miljarden aan vastgoed bevestigd is dat als getokeniseerde coins vastgelegd gaat worden op de Tezos blockchain. Dus er wordt ook voor het eerst iets medegedeeld over de toekomstige NFT beweging in Tezos’s ecosysteem.

Een zeer boeiend interview, maar dat is niet alles!

Robert heeft zich de laatste maanden fors ingezet een netwerk te vergaren middels onze partner MyCryptoSpirit. Mede hierdoor komen er nog veel exclusieve interviews aan.

Aan het einde van deze maand komt er ook een diepte interview met Riccardo Spagni online. Riccardo was 5 jaar lang de lead-developer van Monero en heeft ook een zeer boeiend verhaal te vertellen. Er komen dus een serie exclusieve interviews aan, nadat we vorig jaar hebben afgetrapt met John & Janice McAfee.

Kortom, terug van weg geweest, maar nog spraakmakender dan ooit. Aankomende vrijdag weer de eerste van 2020 met Jonas Lamis (CEO StakerDAO en Tezos)!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN