BitGo breidt uit naar Zwitserland en Duitsland

BitGo breidt zijn institutionele cryptocurrency-bewaarservice uit naar Europa met de lancering van twee entiteiten in Zwitserland en Duitsland. Dit volgens een artikel dat vandaag op CoinDesk verscheen.

Het in Californië gevestigde bedrijf zei maandag dat de nieuwe bewaaropties klanten in staat zullen stellen het rechtsgebied te kiezen dat het beste bij hen past.

De Zwitserse entiteit, BitGo GmbH, is lid van de Financial Services Standards Association en staat onder toezicht van de Zwitserse toezichthouder op de financiële markt, volgens de aankondiging. De nieuwe Duitse entiteit, BitGo Deutschland GmbH, is al operationeel, maar heeft nog geen licentie. BitGo Deutschland “zal goedkeuring aanvragen wanneer de toepassing in aanvraag-window in november 2020 wordt geopend”, aldus het bedrijf.

Mike Belshe, CEO van BitGo, zei het volgende:

“We zagen vorig jaar veel vraag in Europa en het was duidelijk dat klanten daar moesten kunnen werken met Europese bedrijven die gereguleerd waren binnen specifieke rechtsgebieden. Zwitserland en Duitsland zijn beide belangrijke Europese centra geworden voor digitale activa en voor toekomstgerichte regelgevingskaders. … we zijn onder de indruk van het begrip en de ondersteuning van Zwitserse en Duitse toezichthouders.”

Gelanceerd in 2018, lijkt de bewering van het bedrijf, met betrekking tot “sterke” acceptatie door instellingen, te worden ondersteund door de cijfers.

BitGo begon klanten toe te staan ​​rente te verdienen over sommige fondsen in bewaring in oktober, en voegde ondersteuning toe voor het cryptocurrencies-dashboard en algorand.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!