SatoshiQuest

Win Bitcoin in Minecraft door SatoshiQuest te spelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Een nieuwe Minecraft-server stelt spelers in staat om tegen elkaar te strijden om verborgen schatten te vinden en een Bitcoin-beloning te ontvangen.

Bekend als SatoshiQuest, is de uitdaging om de verborgen buit te vinden in ‘uitgestrekte Minecraft-landschappen’. Gebruikers betalen $1 in Bitcoin voor een in-game leven. Toegangsprijzen worden geïnd en de meeste gaan naar een specifiek schatportefeuille-adres, dat wordt toegekend aan de speler die als eerst de buit vindt.

Om deel te nemen, zetten gebruikers hun eigen in-game portemonnee op die ze kunnen gebruiken om levens te betalen en hun winsten te ontvangen. Desgewenst kunnen ze ook een externe portemonnee op de Minecraft-gameserver aansluiten.

Sinds eind 2019 zijn meer dan 180 miljoen exemplaren van Minecraft verkocht, waardoor het de meest verkochte videogame in de geschiedenis is. Hiermee kunnen gebruikers hun eigen werelden creëren op hun eigen servers. De game bevat al Bitcoin met respectievelijk de BitQuest- en PlayMC-servers uit 2014 en 2015, die beide de originele cryptocurrency hebben geïntegreerd om gebruikers te testen en te informeren over digitale valuta’s.

De eerste ronde van SatoshiQuest begon op 26 januari en het spel wordt gereset zodra de schat is gevonden. De server controleert de Bitcoin-spotprijs elke 15 minuten en werkt de deelnamekosten automatisch bij om deze op $1 te houden.

Negentig procent van het totale spelgeld gaat naar het schatkistadres, terwijl de resterende 10 procent naar de ontwikkelaars gaat. Na het vinden van de schat ontvangen winnaars 85 procent van het saldo, terwijl de resterende 5 procent de portefeuille tot de volgende ronde wordt bewaart. De beloning wordt alleen uitbetaald als het saldo van de schatkistportefeuille de transactiekosten overschrijdt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN