Blockchain.com

Commerciële tak van Cardano blockchain gaat samenwerken met regering van Oezbekistan

De commerciële tak van de Cardano blockchain, Emurgo, is een samenwerking aangegaan met de regering van Oezbekistan. Het doel is om een blockchain taskforce te vormen en regelgeving te ontwikkelen voor het aanbieden van beveiligingstoken (STO’s) en exchanges (STX’s). Dit meldde Emurgo in een blogbericht op 20 januari.

Als onderdeel van het initiatief zullen Emurgo & Kobea adviseren over het infrastructuur voor onder andere digital asset banking en blockchain-onderwijseenheden.

Daarnaast zal Emurgo ook het potentieel onderzoeken voor Cardano’s derde generatie blockchain in het land. Op dit moment biedt het bedrijf al zijn blockchain onderwijs & academie platform aan voor de nationale universiteiten van Oezbekistan.

Door traditionele aandelen te symboliseren via STO’s, wil het land de financiële sector transparanter en veiliger maken.

De CEO van Emurgo, Ken Kodama, zei het volgende:

“Oezbekistan staat vandaag meer dan ooit open voor innovatie. Het is een grote eer om nauw samen te kunnen werken met de overheidsfunctionarissen van het land om de implementatie van blockchain-technologie te stimuleren.

We zijn blij om onze adviesdiensten aan de Oezbekistan-overheid te bieden om essentiële blockchain-infrastructuur te bouwen en lokale universiteiten te ondersteunen om toekomstige blockchain-experts op te leiden.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie