ICO Nieuws

Social media platform, Voice, wordt niet op de EOS blockchain gelanceerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Toen Block.one in juni zijn sociale netwerk, genaamd Voice, aankondigde, beloofde het dat het de EOS blockchain zou gaan gebruiken. De plannen zijn echter veranderd. Dit volgens een artikel dat vandaag op CoinDesk verscheen.

Voice is bedoeld als een nieuw soort sociaal netwerk, dat moet gaan concurreren met grote gevestigde namen, zoals Facebook. Het platform heeft crypto ingebouwd en moet bots verslaan door de identiteit van elk account te verifiëren. Het bedrijf zweeg maandenlang over Voice, na de zomeraankondiging, maar toen onthulde het in december een lanceringsdatum voor Voice van 14 februari.

Bij deze aankondiging kwamen aanvullende details, zoals een pagina met veelgestelde vragen op de Voice-website, waaruit bleek dat de nieuwe applicatie op een privé-implementatie van EOSIO-software zou worden uitgevoerd. Het is zelfs niet duidelijk of het ooit op EOS gaat draaien. De FAQ luidt als volgt:

“Hoewel Voice een bètaversie is en een zeer iteratieve status heeft, wordt deze uitgevoerd op een eigen versie van de EOSIO-blockchain. Op termijn willen we dat Voice de EOS Public Blockchain gebruikt, en mogelijk anderen die kunnen voldoen aan de prestatie- en governance-eisen van Voice.”

Dit druiste in tegen een verklaring in de persaankondiging van juni van Voice. Toen zei het bedrijf het volgende:

“Block.one lanceert het Voice-platform op de EOS Public Blockchain.”

Aaron Cox, van Greymass, die een back-up block producer runt voor zowel EOS als andere ketens, vertelde CoinDesk het volgende:

“Degenen die in EOS hebben geïnvesteerd omdat ze hoorden dat Voice eraan kwam, zijn waarschijnlijk degenen die het meest teleurgesteld zijn dat het niet onmiddellijk zal worden uitgevoerd [op het mainnet], maar ik denk dat de meeste mensen die betrokken zijn bij de technische kant accepteren dat dit pad is logisch.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN