Bitcoin futures

Bitcoin handelsvolumes in één week tijd verdubbeld volgens rapport

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Cryptocurrency marktonderzoeksbureau Arcane Research, heeft bekendgemaakt dat de Bitcoin (BTC) handelsvolumes in een week tijd meer dan verdubbeld zijn. Dit meldde het bureau in een rapport op 9 januari.

Het 7-daagse gemiddelde handelsvolume is begin 2020 in een week met 126% gestegen. Er werd al bijna $1,5 miljard verhandeld op 8 januari. Het rapport luidt:

“De markt herstelde zich scherp van de teleurstellende $192 miljoen die op 1 januari werd verhandeld. De Bitcoin handelsvolumes zijn dus ongeveer x7 gestegen ten opzichte van 1 januari. “

Source: cryptowat.ch

Zal Bitcoin nu eindelijk gaan uitbreken?

De onderzoekers hebben ook de Bitcoin koers geanalyseerd. BTC zit tot nu toe nog in een descending channel en de verwachting is dat de Bitcoin koers nog een keer kan dalen.

Terugkijkend op oktober, een afwijzing van de channel resistance en voortzetting naar de lagere niveaus is meer waarschijnlijk. Dit kan leiden tot een BTC-prijs die dichter bij het $5.500-gebied ligt.”

Bron: Arcane Research

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN