BNB koers

CryptoNL Trading Advice: Wat gaat de OST koers doen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Deze week behandelt Mr. Coingrats de OST koers voor jullie. Dit is geen financieel advies maar alleen mijn kijk op de koers die ik met jullie wil delen.

OST Weekgrafiek

Bron: TradingView

Op de weekgrafiek van OST zien we een soort van consolidatie zone die oplopend is, waarbij telkens weerstand wordt ondervonden van de eerdere lows (aqua lijn). Het oplopende patroon wordt ook telkens breder. Dit is een teken dat de bulls er zin in hebben. Wanneer de horizontale resistance level gebroken wordt verwacht ik veel actie. Met de opkomende events in maart zou dit mooi kunnen samen vallen. De volgende events zijn er in maart (of eerder):

– OST Economy Optimization
– OpenST Protocl 1.0
– Additional Currency Pairings

Kijkende na de RSI dan zien we dat ook deze stijgende isen momenteel de EMA-12 aan het testen is. Een bounce er van af zou bullish zijn, zakken we erdoor is dit vanzelfsprekend bearish. De MACD stijgt mooi geleidelijk aan omhoog en lijkt ook nog niet uitgeput te zijn.

We gaan eens wat verder inzoomen om meer details te kunnen zien.

OST Daggrafiek

Bron: TradingView

Op de daggrafiek wordt er telekens een Higer High en een Higher Low neergezet. Momenteel zijn we weer in de Higher Low fase beland en is het de taak van de bulls om deze level te behouden voor een vervolg omhoog. De trendlijn heeft confluence met het orderblock en het S/R flip script geeft aan dat het een supportzone is. Ook aan de candles kunnen we zien dat er enigszins een bullish twist aan gegeven wordt. De EMA’s staan wel bearish maar op dit punt zouden ze best eens kunnen gaan keren. Dat zullen we straks op de 4H grafiek wellicht kunnen waarnemen.

De RSI loopt momenteel tegen de downtrendlijn aan maar ook tegen de EMA-12. Wanneer de RSI beide naar boven weet te kruisen en ook nog eens de 50 level die er vlak boven ligt dan denk ik dat we omhoog schieten naar het volgende orderblock en wellicht wel door naar het weerstandsniveau van de eerdere lows. MACD is nog dalende maar begint uit te vlakken.

Laten we eens naar de 4H grafiek kijken of de bulls of de bears in het voordeel zijn momenteel.

OST 4-uur-grafiek

Bron: TradingView

Op de 4H grrafiek is goed te zien dat na de move van BTC de koers van OST zich goed heeft werten te herstellen en na 1 dag was die alweer op het oude niveau. De dag erna gelijk een poging van de bulls om de koers boven de EMA-55 te laten sluiten maar er was niet genoeg power. We zitten momenteel als het ware vast tussen het orderblock en de EMA-55. De EMA-8 en 21 staan op het punt bullish te kruisen, de RSI is gebounced van de EMA-12, boven de 50 lijn en laat een mooie uptrend zien. Ook de MACD is in het voordeel van de bulls.

Mijn verwachtingen zijn dan ook dat wanneer we op de 4H een goeie candle close boven de EMA-55 krijgen we het volgende orderblock binnen afzienbare tijd gaan bezoeken. Dit zou ongeveer een stijging van zo’n 10% zijn. Echter zakken we door het orderblock en de trendlijn heen en krijgen op de daggrafiek een candle close erbuiten, dan zouden we wel eens tot aan 20% kunnen gaan zakken met de koers.

Wil je mee komen discussiëren over technische analyse. Wees dan welkom in ons TA kanaal op Telegram. Alerts voor trading kansen ontvangen? Volg dan het preview kanaal van MyCryptoradar.

Wanneer je veel met technische analyse bezig bent en je charts wil delen met mede analysten dan ben je van harte welkom in de TA chat van CryptoNL.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN