John Mcafee

TaxBit haalt $5 miljoen op voor automatiseren cryptocurrency belasting

TaxBit, een cryptocurrency bedrijf dat automatisering biedt voor het invullen van belasting voor crypto-gebruikers, beurzen en handelaren, heeft $5 miljoen opgehaald in een investeringsronde. Dit werd officieel bekendgemaakt in een persbericht op 6 januari.

Ook de bekende Winklevoss tweeling heeft deelgenomen in de investeringsronde met hun bedrijf, Winklevoss Capital. TaxBit wil met het geld dat is opgehaald zijn producten verder verbeteren en de groei van klanten te versnellen.

Het bedrijf lanceerde in januari 2019 zijn software en heeft sindsdien duizenden cryptocurrency gebruikers geholpen met het automatiseren van hun belastingen. De missie van het bedrijf is om acceptatie van cryptocurrency mogelijk te maken.

Austin Woodward, CEO en oprichter van TaxBit zegt:

“In zo’n sterk gereguleerde ruimte met zoveel complexiteiten is TaxBit nodig om de belasting van de juiste belastingrapportage over cryptocurrency van de schouders van crypto-gebruikers, beurzen en handelaren weg te nemen.”

De website laat zien dat TaxBit ondersteuning biedt voor meer dan 2500 cryptocurrencies. Daarnaast bevat het functies zoals API-integraties en tools voor belasting optimalisatie.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN