Crypto

Het Q4 crypto debat met Bitcoinmeester, Phantasma en Angelsinvestergroup

In deze twee video’s bespreken wij de markt van nu, van voorheen en blikken we vooruit op kwartaal 4 2019. Er staat veel te gebeuren, maar er zijn ook zeker details waar we rekening mee moeten houden. We wensen je heel veel kijkplezier!

Video 1:

Video 2:

Met dank aan:

Lee Kai (Phantasma)
Dave (Angelsinvestorgroup)
Christiaan (Bitcoinmeester) & Bitcoinmeester’s Run for Kika campagne: Klik hier!

Support links CryptoBenelux:

Bitcoinmeester
Binance Jersey
Binance
Bitonic
Coinbase
Facebook
Telegram
Twitter

Disclaimer!

Wij raden of moedigen niemand aan deel te nemen aan een IEO of ICO, naast dat de normale crypto currencie markten al risicovol en volatiel zijn, is dit bij IEO’s en ICO’s nog veel volatieler.
Wij raden ieder aan die zelf overweegt zich meer te verdiepen in IEO & ICO projecten hiervoor kenners en specialisten raad te plegen.

Disclaimer (2): Wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN