Stellar gaat 2 miljard XLM crypto-tokens airdroppen

De Stellar Development Foundation en berichtenservice Keybase maakten maandag een 2 miljard XLM-airdrop bekend. Dit wordt de grootste airdrop in de vijfjarige geschiedenis van Stellar, ter waarde van ongeveer $120 miljoen. Dit meldde CoinDesk op 9 september.

Chat met je vrienden en wordt ervoor betaald. De komende 20 maanden kunnen Keybase-gebruikers iedere maand airdrops van 100 miljoen XLM verwachten.

“Het enige wat je hoeft te doen is een geverifieerd Keybase-account te hebben en je XLM zal in uw wallet verschijnen. Dit gebeurd iedere maand automatisch, zolang de airdrop doorgaat.”

De eerste drie maanden gaan we gegarandeerd airdrops uitdelen, zegt het bedrijf. De voortzetting van het programma hangt af van het behalen van “elementaire successtatistieken”.De eerste drie maanden gaan we gegarandeerd airdrops uitdelen, zegt het bedrijf. De voortzetting van het programma hangt af van het behalen van “elementaire successtatistieken”.

Stellar Development Foundation CEO Denelle Dixon vertelde CoinDesk dat Keybase een belangrijk onderdeel is van zijn grotere adoptiestrategie:

“Het mandaat van de stichting is om lumens [XLM] de wereld in te brengen. Dit maakt deel uit van dat plan.”

Stellar en Keybase werken al geruime tijd samen, te beginnen met een investering van Stellar in maart 2018 die groot genoeg was om tweede financieringsronde van Keybase te voltooien.

Dixon zei dat het airdrop een investering is, niet alleen in Keybase-gebruikers, maar ook het soort projecten dat de visie van het bedrijf ondersteunt. Keybase heeft op dit moment 300.000 actieve gebruikers. De 300.000 sterke gebruikersbasis van Keybase heeft veel gemeen met crypto, zei Dixon.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!