Findora verwelkomt voormalige Coinbase CTO

Blockchain-project gericht op financiële infrastructuur Findora, heeft de voormalige technische directeur van de grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase aangesteld als strategisch adviseur. Dit meldde Fintech Finance op 14 augustus

Balaji Srinivasan heeft zich bij Findora aangesloten nadat hij een van de algemene partners was van risicokapitaalbedrijf Andreessen Horowitz.

Naast Srinivasan heeft Findora ook Dan Boneh, hoofd van de Cryptography Group van Stanford University, voor dezelfde functie ingehuurd. In een reactie op de benoeming zei Findora CEO Charles Lu naar verluidt:

“We zijn verheugd professor Dan Boneh en Balaji Srinivasan in ons team te mogen verwelkomen terwijl we werken aan een nieuw wereldwijd financieel systeem waarin gebruikers hun eigen financiële gegevens, identiteit en activa beheren. Deze gerenommeerde experts in de branche hebben een ongeëvenaarde kennis van fintech, digitale infrastructuur, blockchain, cryptografie en nog veel meer, waardoor ze voorop lopen in hun respectieve vakgebieden.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!