Trust Wallet brengt een desktop-app uit voor MacOS

Trust Wallet heeft een desktopapplicatie voor MacOS ontwikkeld. Dit volgens een artikel dat op dinsdag 13 augustus geplaatst werd.

Trust is een open source, anonieme, gedecentraliseerde wallet die in de VS is gevestigd. Het ondersteunt Ethereum (ETH) en nog een aantal andere, op Ethereum gebaseerde, tokens, zoals ERC20, ERC223 en ERC721.

Binance heeft Trust Wallet in augustus 2018 overgenomen. Destijds beweerde Binance dat Trust Wallet voornamelijk autonoom zal blijven. Binance zal alleen ondersteunen met de administratie en het werken aan marketingontwikkeling.

Het team achter de Trust Wallet maakte de ontwikkeling via twitter op 12 augustus bekend. De wallet is binnenkort al beschikbaar in de Mac App Store.

Oprichter Viktor Radchenko zei dat de ondersteuning voor Linux volgende week gelanceerd wordt.

Volgens hem is de belangrijkste uitdaging voor het team om te Trust Wallet naar Windows te porteren. Dat is namelijk nog niet eerder gedaan. Het is wel belangrijk want ongeveer 75% van alle crypto gebruikers werkt met Windows.

Deze ontwikkeling komt vlak na het nieuws dat Binance ondersteuning voor meerdere gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) heeft toegevoegd aan de Trust Wallet door het Kyber Network-protocol te integreren.

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!