Brave - CryptoBenelux

Brave Browser ziet toename van 1.200% geregistreerde contentmakers

Het aantal contentmakers dat de blockchain-gebaseerde gedecentraliseerde browser Brave gebruikt, is het afgelopen jaar met 1.200% gestegen. Dit meldde Decrypt op 11 augustus.

BATGrowth, een website die de gegevens van Brave browser monitort, heeft aangegeven dat het aantal Brave Rewards-publishers 18.931 was in juli 2018. Op dit moment is het huidige aantal meer dan 230.000.

29.278 website-contentmakers, waaronder Washington Post en Smithsonian Magazine, 17.417 Twitter-contentmakers, 2.917 Reddit-contentmakers, 166.698 YouTube-contentmakers en meer dan 12.000 Twitch- contentmakers gebruiken het Brave Reward-programma.

Eerder in augustus kondigde Brave een functie aan voor het geven van fooi aan contentmakers op Twitter met zijn native Basic Attention Tokens (BAT). De aankondiging vermeldde ook een aantal functies met betrekking tot de fooi-service. Zo heb je nu de mogelijkheid om regelmatig terugkerende tips in te stellen.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om ons via de Brave Browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Hoe je dit kun doen lees je allemaal hier!

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie