Al 2500 crypto airdrops vermeld op AirdropAlert.com!

AirdropAlert.com is een, in Nederland gevestigd, platform voor het promoten van en het deelnemen aan de nieuwste crypto airdrop-campagnes. Na twee jaar hard werken en geen tekenen van vertraging, viert het platform nu de 2500e airdrop-campagne! Hieronder volgt een kort overzicht van hoe ver het platform gekomen is en waar ze naartoe gaan.

Bescheiden begin van Airdrops

Begin 2017 hadden blockchain-gebaseerde startups moeite om nieuwe gebruikers en supporters aan te trekken. Dus begonnen ze hun tokens weg te geven, die “airdrops” werden genoemd. Maar zelfs met de gratis weggeefacties, leverde dit nog steeds niet veel tractie op.

Daarom creëerde Airdrop Alert een centrale plek waar crypto-fanaten airdrops konden vinden en projecten hun airdrops konden promoten onder hun doelgroep.

Na de lancering van AirdropAlert.com ging het concept van gratis airdrops van start. Met een vertrouwde partij die de tokenized freebies beheerde, ervaarde de gebruiker een gemakkelijke en veilige manier om gratis tokens te verzamelen. Dit creëerde een sneeuwbaleffect en maakte Airdrop Alert tot het grootste airdrop-platform van de wereld.

De goede oude tijd van crypto

In de bullmarkt van 2018 wist Airdrop Alert elke maand 350.000 nieuwe bezoekers aan te trekken. Ze werden het marketingplatform voor crypto-bedrijven over de hele wereld, inclusief BRD, Stellar & CryptoCoin.news, om hun communities met duizenden gebruikers binnen enkele dagen te laten groeien.

Met de opkomst van niet-geverifieerde of frauduleuze-projecten heeft Airdrop Alert hun team geschaald om de crypto-airdrops te cureren voor de veiligheid van haar gebruikers. Op het hoogtepunt bestond hun team uit 15 leden.

2019, een nieuwe start voor Airdrop Alert

Tijdens de bearmarkt moest elk bedrijf in de cryptosfeer zich aanpassen aan de marktomstandigheden. Airdrop Alert begon met het automatiseren van listingprocessen en andere delen van hun platform en bedrijf.

De focus op klanten verschoof van ICO’s naar gevestigde projecten, zoals Swissborg, Nexo en Novem Gold. Dit zijn projecten die eerder al fondsen hebben ingezameld, dus hun token is minder speculatief voor de eindgebruiker.

Het doel is om projecten te laten zien dat airdrops een geweldig marketinginstrument zijn om crypto-gebruikers te werven, in een fase waarin het product een use-case heeft. De airdropjagers zijn zeer bereid om MVP-versies van een product te testen. Of ze kunnen worden gebruikt voor A / B-testen van een app of platform.

Juli 2019, 2-jarig jubileum

Deze zomer vierde Airdrop Alert hun 2-jarig jubileum. Met dit evenement was er een aankondiging van een aankomend Pro-plan. In dit pakket krijgen gebruikers geautomatiseerde crypto-airdrops in hun portemonnee, zonder het werk te doen. Om deze mijlpaal te vieren begon AirdropAlert.com een ​​nieuwe groep gebruikers te accepteren om het nieuwe Pro-plan te testen.

Pro-plan is dus een maandelijks abonnement dat automatisch airdrops naar uw account distribueert, zonder het handmatige werk om deel te nemen aan elke crypto-airdrop.

Wil je deel uitmaken van het Pro-plan? Meld je dan nu hier aan!

De respons van de Pilot-gebruikers is een overweldigend succes. Sommige gebruikers zeggen:

Luigi – Italië

“Airdrops zijn tijdrovend. Ik vind het niet erg om een ​​kleine vergoeding te betalen als ik in het proces tijd bespaar en toch de beste airdrops krijg. Als ik zie dat het betrokken rendement logisch is, zal ik upgraden naar het toppakket. Voor nu wil ik gewoon zien hoe dingen werken.”

Jasper – Nederland

“Ik volgde al heel lang je site toen ik deze markt betrad in januari 2018 (top van de markt). Airdrop Alert dwong me echter om crypto niet op te geven, maar om meer tijd te investeren en meer kennis op te doen over verschillende projecten. Als een serieuze vlieger gebruik ik je site om de goede projecten te vinden en heb ik de neiging om er daarna in te investeren. Ik zou bijna zeggen dat ik een pro-crypto-belegger ben vanwege Airdrop Alert.”

Volle vaart vooruit

Met nog veel meer functie-updates in het verschiet en nieuwe producten op de planning die in de komende weken worden gelanceerd, van de open applicaties om lid te worden van het team tot een breed scala aan contentdiensten die beschikbaar zijn voor bedrijven in de hele sector, is Airdrop Alert niet van plan om in 2019 te stoppen of om te vertragen!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!