Brave browser gaat tipping functie voor Reddit en Vimeo toevoegen

Degenen die de populaire Brave browser gebruiken, zullen binnenkort in staat zijn om de Basic Attention Token (BAT) te gebruiken om andere gebruikers op Reddit en Vimeo fooi te geven. Dit volgens een publicatie die op zondag 30 juni geplaatst werd door CryptoGlobe.

Brave heeft zelf nog geen officiële aankondiging gedaan, echter hebben een aantal Reddit-gebruikers ontdekt dat er, op de ontwikkellaarsversie voor desktop, al ’tip’ knoppen op Vimeo en Reddit zijn toegevoegd.

Een moderator op Brave’s subreddit bevestigde dat het bedrijf bezig is met het toevoegen van tipping opties voor beide platforms. Hij gaf aan:

“De functies in onze ontwikkelaarsversie-build zullen eerst op onze BETA staan en vervolgens op onze MAIN, in een ontwikkelingscyclus van 3 weken, dus ze zullen binnenkort op onze MAIN staan.”

Onlangs heeft de maker van de Brave browser, Brendan Eich (tevens ook mede-oprichter van Firefox en de maker van JavaScript) een Twitter-poll geplaatst, waarin gebruikers gevraagd werd welk, door gebruikers gegenereerd contentplatform (UGC), het moet gaan ondersteunen met een tipping functie.

In mei plaatsten wij al een bericht dat aangaf dat Brave tests aan het uitvoeren was voor een tipping functie voor Twitter.

Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!