Litecoin Foundation brengt cryptocurrency betaalkaart uit

The Litecoin Foundation heeft een partnerschap bekendgemaakt met Bibox Exchange en blockchain bedrijf Ternio. Het doel is om een fysieke cryptocurrency betaalkaart vrij te geven. Dit meldde The Litecoin Foundation in een blogpost op 18 juni.

De ondernemingen zullen gezamenlijk een cryptocurrency betaalkaart genaamd ‘BlockCard’ uitrollen. Door deze samenwerking stimuleren de drie ondernemingen de adoptie van crypto-uitgaven in het dagelijks leven. Gebruikers kunnen met de betaalkaart hun cryptogeld zowel online als in fysieke winkels wereldwijd besteden.

Binnen het project zal Bibox Exchange optreden als bewaarder van het geld van gebruikers. Ternio zal een speciaal platform aanbieden. De Litecoin Foundation en Bibox Exchange koppelen de kaart direct aan de Bibox Exchange en Litecoin’s officiële portemonnee, LoafWallet.

“Dit is een spannende partnerschap voor ons, omdat het de missie van de Litecoin Foundation bevordert om meer gebruiksgevallen te creëren voor de besteding van Litecoin in het dagelijks leven.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!