Phantasma

CryptoBenelux Video: Phantasma App

Vandaag delen wij samen met CryptoCris, exclusieve beelden van de testfase van de Phantasma Chain en App! Hierbij zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: Phantasma accounts, wallets, sidechains, staking, 5000 transacties per seconde, de Energie/Gas token (KCAL) en nog veel meer.

Wil je meer weten over Phantasma en heb je ons interview met Lee Kai nog niet gezien? Klik dan hier!

Support links CryptoBenelux:
Bitcoinmeester
Binance Jersey
Binance
Bitonic
Coinbase
Facebook
Telegram
Twitter

Disclaimer: Wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN