Follow-up: Amerikaanse burgers zullen vanaf september geen toegang meer hebben tot veel cryptocurrencies

Crypto-investeerders die in de Verenigde Staten wonen, zullen vanaf september door de restricties van Binance US geen handelsopties meer hebben voor een groot aantal cryptocurrencies. Dit volgens een rapport van CryptoPotato die op vrijdag 14 juni.

Het rapport post het onderstaande tabel, waarin staat welke cryptocurrencies er beschikbaar zullen zijn op Binance US en welke er beschikbaar zijn op Binance. Tevens worden andere exchanges, zoals Coinbase, Huobi en Bittrex ook meegenomen in de tabel.

Cryptocurrencies zoals AE, HOT, LINK, NANO, ONE, VET en WTC kunnen nergens worden verhandeld door Amerikaanse klanten. Deze cryptocurrencies zouden hierdoor in de komende maanden een aanzienlijke volumedaling kunnen gaan zien.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!