Binance blokkeert Amerikaanse gebruikers

Vanaf 12 september blokkeert Binance Amerikaanse gebruikers. De exchange meldde dat Amerikaanse gebruikers wel toegang houden tot hun wallets en geld, maar niet langer in staat zijn te storten of te handelen op Binance.com.

In een bijgewerkte gebruiksovereenkomst, stelde de algemene site van de exchange met name dat Binance geen diensten aan een Amerikaanse persoon kan verlenen. Op deze manier probeert de crypto exchange te voorkomen dat Amerikaanse autoriteiten kunnen ingrijpen. Dit wordt bevestigd door de Tweet van CEO Changpeng Zhao.

Binance zal voortaan onder een nieuwe exchange Binance US zijn diensten aanbieden aan deze Amerikaanse gebruikers. De nieuwe exchange gaat samenwerken met BAM services, een gereguleerde handelspartij gevestigd in de Verenigde Staten. Bam zal het platform beheren. De onderliggende technologie wordt geleverd door Binance.

 

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

 

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!