Ampleforth haalt $5 miljoen op in IEO

Ampleforth, de eerste token dat op Ethfinex en het IEO-platform Tokinex van Bitfinex werd aangeboden, heeft in 11 seconden $5 miljoen opgehaald tijdens zijn eerste initial exchange offering. Dit meldde Yahoo News op donderdag 13 mei. Jean Louis van Der Velde, CEO van Bitfinex en Ethfinex, gaf aan dat de vraag naar de verkoop ‘ongelooflijk hoog’ was.

De token wordt binnen enkele dagen aan de investeerders verstrekt. Na de distributie zullen Bitfinex en Ethfinex aankondigen wanneer de Amples op hun exchanges verhandelt kunnen worden. Ampleforth CEO Evan Kuo zei in een verklaring dat hij trots is met wat ze hebben opgehaald. Hij voegde hier nog het volgende aan toe:

“Het succes van deze opbrengst is een sterke indicator van de markt die meer gediversifieerde activa nodig heeft dan wat momenteel bestaat.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!