Crypto-twitteraar uitgelicht: Christiaan Jimmink

Het onderwerp cryptocurrency komt regelmatig voorbij op Twitter. En bij een populair onderwerp, horen accounts die hier veel over twitteren en delen. Eén van deze accounts, met ruim 1.420 volgers, is @Chris_NL_BCM. Wij stelden hem 5 vragen over Twitter, crypto en meer.

1. Wie ben je?
Mijn naam is Christiaan Jimmink, ik ben 26 jaar oud en marketing manager bij Bitcoin Meester.

2. Hoe lang zit je al in crypto?
Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met crypto door een vriend van mij. Dit was ongeveer in juli/augustus 2017. Ik ben toen met een klein bedrag gaan investeren waarna het steeds meer mijn aandacht kreeg. Ongeveer een jaar later heb ik er mijn fulltime job van kunnen maken.

3. Wat zijn je favoriete altcoins?
Als ik er eentje moet kiezen, dan kies ik Litecoin. Dit is omdat deze gemaakt is om Bitcoin te helpen. Daarnaast vind ik Charlee Lee gewoon een mooie kerel. Mijn voorliefde voor community based projecten kan ik ook niet ontkennen. Zolang jij en ik zo’n munt bezitten, zal dat muntje blijven bestaan. Als er een bedrijf achter een munt zit en het gaat failliet, is het klaar.

4. Welke altcoin is volgens jou nog een gem?
Electra coin. Het heeft een hard werkend team, een grote community en ook vooral een trouwe community. Er komen hele mooie dingen aan en de prijs is veel te laag voor wat ze kunnen laten zien in de toekomst.

5. Welk crypto Twitter account volg je graag?
Het Twitter account van CryptoMichaël volg ik het liefst. Ik heb heel veel respect voor hoe hij zijn volgers heeft weten op te bouwen. Verder kijk ik vaak naar news gerelateerde twitter handles.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!