Crypto-twitteraar uitgelicht: Rudy Bouwman

Het onderwerp cryptocurrency komt regelmatig voorbij op Twitter. En bij een populair onderwerp, horen accounts die hier veel over twitteren en delen. Eén van deze accounts, met ruim 5.200 volgers, is @RudyBouwman. Wij stelden hem 5 vragen over Twitter, crypto en meer.

1. Wie ben je?
Ik ben Rudy Bouwman, 52 jaar en al 20 jaar werkzaam als directeur bij een Europees IT Maintenance company uit het midden van het land. Inmiddels ben ik 27 jaar getrouwd en heb 2 kinderen: een zoon van 21 en dochter van 19.

2. Hoelang zit je al in crypto?
Ik ben mij in 2017 gaan verdiepen in blockchain technologie en mijn eerste crypto’s waren XRP en Ethereum.
Totdat ik DigiByte tegen kwam. Ik was direct verkocht. Heb alles omgewisseld voor DGB!
In mei 2018 heb ik samen met een aantal anderen het DigiByte Awareness Team opgericht om de marketing te verzorgen voor DigiByte.

3. Wat zijn je favoriete altcoins?
Alle werkelijk gedecentraliseerde projecten hebben een voorkeur. Maar DGB is mijn absolute favoriet vanwege de bijzondere kenmerken en het geweldige team. Daarnaast natuurlijk de token van V-ID: VIDT.

4. Welke altcoin is volgens jou nog een gem?
DigiByte natuurlijk! En inmiddels heb ik mijn portefeuille ook uitgebreid met VIDT. V-ID is een geweldig bedrijf met fantastische mensen, die perfecte use-cases weten te produceren voor blockchain toepassingen op het gebied van validatie en verificatie. En ik ben erg trots dat DigiByte één van de blockchains is die zij gebruken. Het is een veelbelovend bedrijf waarvan nog veel meer kan worden verwacht. Ik ben daar uitermate enthousiast over.

5. Welke crypto Twitter account volg je graag?
Ik kan er geen één noemen, dat zijn er meerdere. In ieder geval de accounts van onze partners, team leden en diverse crypto nieuws accounts.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!