Crypto-twitteraar uitgelicht: CryptoMichaël

Het onderwerp cryptocurrency komt regelmatig voorbij op Twitter. En bij een populair onderwerp, horen accounts die hier veel over twitteren en delen. Eén van deze accounts, met ruim 38.000 volgers, is @CryptoMichNL. Ook wel bekend als CryptoMichaël. Wij stelden hem 5 vragen over Twitter, crypto en meer.

CryptoMichaël

1. Wie ben je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Michaël van de Poppe, ook wel bekend als Crypto Michaël, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Fulltime trader vanaf de Amsterdam Stock Exchange op Beursplein 5 en daarnaast deel ik charts op Twitter en YouTube, coach ik mensen en deel ik mijn visie vanuit mijn economische hoek (aangezien ik nog economie studeer aan de universiteit van Amsterdam).

2. Hoelang zit je al in crypto?
Ik ben begonnen in februari/maart 2017 met het aanschaffen van de coins. Naarmate de tijd is de verslaving (zo kunnen we het wel zeggen) toegenomen en ben ik het fulltime gaan doen sinds het begin van 2018.

3. Wat zijn je favoriete altcoins?
Hierin is het belangrijk om twee dingen te onderscheiden: als trader maakt het mij vrij weinig uit in welke asset ik handel. Als ik een goede set-up zie, dan neem ik hem. Als investeerder kijk ik naar de lange termijn en dan koop ik het echt als investment, waarbij ik het meerdere jaren vast wil houden. Projecten als Stratis, Ziliqa, Komodo, Icon & VeChain vind ik geweldige projecten, maar ook Bitcoin zelf. Ik probeer mij voornamelijk te verdiepen in coins met een use case. Ik denk dat gaming/financiële sector/supply chain/healthcare/energy markets de interessante sectoren zijn en daar koop ik mijn munten van in.

4. Welke altcoin is volgens jou nog een gem?
Pfoe, lastige vraag. Ik denk dat op dit moment het gros van de goede altcoins gems zijn, gezien de goede prijzen die er voor te vinden zijn. Moet ik echt een gem noemen met een lage marketcap, dan kom ik bij een project als TeFood uit.

5. Welke cryptotwitter accounts volg je graag?
Ik volg niet heel veel mensen op Twitter, maar als ik er een paar moet noemen dan is het CryptoDonAlt, CryptoCred en sowieso alle Benelux accounts, want we moeten elkaar toch een beetje blijven supporten.

Volg CryptoMichaël nu ook op zijn eigen kanalen:
Telegram
Discord

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!