EOS Amsterdam

CryptoBenelux video: Interview met EOS Amsterdam

Vandaag hebben wij Rhett Oudkerk Pool van EOS Amsterdam te gast. EOS Amsterdam is een EOS Blockproducer en ondernemer in en om het EOS ecosysteem, met verschillende projecten waarin ze betrokken zijn laten wij vooral even ons licht schijnen op EuropeChain (waarvan het testnet vandaag online gaat!) en we gaan het ook alvast even hebben over #B1June.

Tijd stempels:
00:00 Introductie.
00:54 Rhett stelt zich voor.
04:22 Blockproducer van EOS.
08:37 Wat doet EOS Amsterdam?
09:21 EuropeChain.
11:04 “Het recht om vergeten te worden”.
15:35 Hoe steunen wij EOS Amsterdam?
18:01 Hoe kunnen wij jullie volgen?
21:47 De EOS aankondiging van 1 Juni! #B1June
23:33 Inkijkje in het EOS team.

Support links CryptoBenelux:
Bitcoinmeester
Binance Jersey
Binance
Bitonic
Coinbase
Facebook
Telegram
Twitter

Disclaimer: Wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN