KuCoin publiceert waarschuwing voor Blockport

Na de aankondiging van Blockport dat zij de exchange offline gaan halen, vanwege het mislukken van de STO, heeft KuCoin een waarschuwing gepubliceerd over het project.

Waarom stopt Blockport?

De exchange, dat opgericht is door de Nederlander Sebastiaan Lichter, kondigde gisteren aan dat de softcap ($1 miljoen) niet gehaald heeft en dat er geen funds meer zijn om het project op deze manier voort te zetten. Wel gaf de CEO aan dat zij in stealth mode verder gaan met de ontwikkeling van de exchange en dat zijn in gesprek zijn met verschillende partijen om een doorstart te maken. Het opmerkelijke hiervan is dat zij tijdens hun ICO, die in Q1 2018 werd afgerond, maar liefst $15 miljoen dollar hebben opgehaald. Dit blijkt, ruim 1 jaar later, niet genoeg geweest te zijn om het project te laten slagen.

Waarschuwing vanuit KuCoin

“Nadat enige negatieve informatie over het BPT-projectteam onder onze aandacht is gekomen, is het BPT-project door KuCoin gedefinieerd als een project met een hoog risico op basis van de Special Treatment (ST) regels. Daarom heeft KuCoin, om de belangen van de gebruiker te beschermen, BPT nu opgenomen in het ST-observatiegebied. We zullen de voortgang van het project blijven volgen en kunnen, indien nodig, passende maatregelen nemen, zoals het delisten van de token. Als er ontwikkelingen zijn, zullen we hier een aankondiging van doen.”

STO refunds

We hebben vanuit het Telegram kanaal begrepen dat de refunds volgende week zullen gaan gebeuren. De investeerders krijgen echter, zoals wij hebben begrepen vanuit de chat, hun investering in dollars terug. Dit roept vraagtekens op bij de community omdat de geïnvesteerde Ethereum (ETH) nu meer waard is geworden. Als dit dus zo zou gaan gebeuren, dan zou dit betekenen dat Blockport alsnog een bedrag overhoudt vanuit de STO. Als er meer nieuws binnenstroomt vanuit Blockport, dan zullen wij jullie hier uiteraard van op de hoogte brengen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!