Samsung

Samsung budget smartphones zullen cryptocurrency en blockchain functies bevatten

Budget telefoons uitgegeven door de Zuid-Koreaanse gigant voor consumentenelektronica, Samsung, zullen functies voor cryptocurrency en blockchain bevatten. Dit meldde Business Korea op 14 mei.

Samsung Electronics is van plan de toepassing van blockchain en cryptocurrency functies, die mogelijk zijn op de Galaxy S10, uit te breiden naar andere Galaxy modellen, zoals de Galaxy budget telefoons.

Daarnaast is het bedrijf van plan om samen te werken met telecombedrijven die ervaring hebben met op blockchain gebaseerde mobiele identificatiekaarten (authenticatie van digitale identiteit) en lokale valuta’s.

Chae Won-Cheol, directeur van het productstrategieteam bij de Wireless Business Division van Samsung Electronics, zei:

“We zullen de obstakels voor nieuwe ervaringen verlagen door het aantal Galaxy modellen dat ondersteuning biedt voor blockchain functies geleidelijk uit te breiden. Daarnaast gaan we onze diensten ook na Korea uitbreiden naar de Verenigde Staten en Canada.”

Zoals CryptoBenelux eind februari meldde, zullen de nieuwe Galaxy S10-serie telefoons wallet mogelijkheden bieden voor Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en twee andere tokens.

Eind april vertelde een anonieme bron aan Coindesk Korea dat Samsung uiteindelijk een private blockchain zou kunnen ontwikkelen, compleet met een eigen token.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN