1 miljoen ICON (ICX) voor het oprapen in ontwikkelingswedstrijd

Het ICON Team lanceert de ‘ICON TX (transactie) wedstrijd’. Dit is een grote blockchain ontwikkelingswedstrijd met een totale prijzenpot van 1 miljoen ICX. Dit meldde ICON in een Medium bericht. Volgens het Icon Team is het doel om ontwikkelaars wereldwijd aan te moedigen en ondersteuning te bieden om een blockchain omgeving te ontwikkelen. Toekomstige blockchain experts en iedereen die ideeën heeft om de blockchain technologie te implementeren kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. De ICON TX is een wedstrijd waarbij ontwikkelaars hun eigen gedecentraliseerde applicaties (DApp’s) of websites kunnen bouwen. Het is een wedstrijd waarin toekomstige ontwikkelaars en blockchain experts worden ontdekt. De competitie staat gepland van 3 juni tot en met 31 juli en om deel te nemen aan de wedstrijd kun je jezelf vanaf 2 mei registreren .

Te winnen prijzen

Totale prijzenpot: 1 miljoen ICX Give-away prijs: 200 ICX voor elk team waarvan de deelname wordt bevestigd (Beschikbaar voor de eerste 250 teams). Tijdens het evenement wordt dagelijks ongeveer 20.000 TX uitgevoerd, met 0,01 ICX voor elke transactie als TX-beloning. Deze beloningen worden wekelijks gedeeld door de deelnemers. Elke deelnemer aan de wedstrijd kan mogelijk 200 ICX per dag winnen Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!