Tezos x Adopthon

De Adopthon series wordt vervolgd, dit keer met Tezos, waarbij de trekker van Tezos Europe als spreker aanwezig is!

Wat is Tezos?

Een paar kernpunten over Tezos: > Tezos formaliseert blockchain-governance. > In Tezos bepalen stakeholders het protocol. > Tezos is een nieuw platform voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. DE UITDAGING: Vastgoed op de blockchain Het onderwerp van de avond draait om gedeeld eigendom van alledaagse assets op de blockchain te implementeren. Door activa zoals kunst, vastgoed, boerderijen, Ferrari’s en zelfs windmolens op de blockchain aan te brengen worden nieuwe kansen gecreëerd waar gewone mensen gezamenlijk eigenaarschap en investeringsmogelijkheden kunnen hebben om hun welvaartsmogelijkheden uit te breiden. Rijke ondernemers zien bijvoorbeeld wonen als investeringsvehikels en verdrijven mensen die daar echt moeten wonen. Tegelijkertijd kost het dure huizen zoals de Wielewaal, het voormalige herenhuis van Frits Philips, jaren om te verkopen. Waarom zou iemand zo’n gebouw bezitten en waarom niet een collectief van mensen? Door de kracht van blockchain op te heffen, kunnen individuen van over de hele wereld deelnemen aan gedeelde eigendom van dergelijke activa. Zodoende meer kansen creëren voor welvaart voor de bevolking als geheel. Denk met ons mee over hoe we kansen kunnen ontdekken door blockchain te gebruiken. Meld je hier aan voor het gratis event: https://www.meetup.com/nl-NL/Blockchain-Usability-Meetup/events/260272057/ Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!