cryptomarkt

Valerie Szczepanik bij SXSW: crypto ‘lente’ komt eraan

Valerie Szczepanik van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is optimistisch dat regelgeving de cryptocurrency-markt uiteindelijk een boost zal geven. Dit meldde coindesk in een recent artikel.

Szczepanik, SEC’s senior adviseur voor digitale activa, vertelde afgelopen vrijdag tijdens het SXSW in Austin, Texas: “Ik denk zeker dat de crypto lente eraan komt.”

In een Q&A sessie met advocaat Daniel Kahan van Morrison & Foerster LLP, benadrukte Szczepanik hoe de regelgevende aanpak bij de SEC is ontworpen om innovatie te laten bloeien. Alhoewel het wel ten koste gaat van het verstrekken van volledig duidelijke richtlijnen voor nieuwe soorten ondernemingen.

“Door het ontbreken van duidelijk regels kunnen toezichthouders flexibeler worden”, zei ze.

Ze begrijpt dat ondernemers de wens hebben om te weten of ze wel of geen onderneming kunnen runnen in volledige overeenstemming met de geldende effectenwetgeving. Desondanks gelooft ze dat de op beginselen gebaseerde aanpak meer kansen biedt.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN