Crypto exchange wordt sponsor van Premier League voetbalteam

Een crypto-exchange platform heeft een sponsordeal gesloten met een Engelse Premier League voetbalclub en viert dit met zijn 200.000ste geregistreerde gebruiker. Het partnerschap van CoinDeal met Wolverhampton Wanderers heeft geresulteerd in de branding die duidelijk aanwezig is in de teamkleding en een promotievideo die begin februari is uitgebracht en viral ging. De video heeft op YouTube meer dan 400.000 views bereikt. Het filmpje is gedeeltelijk gefilmd op het terrein van de Wolves in het Molineux Stadium. Het doel is om de nadruk te leggen op de snelle verificatie, de snelle betalingsmethoden en de absolute beveiliging die CoinDeal zegt te bieden. De crypto-exchange zegt dat de advertentie met de wereldberoemde speler Ruben Neves is gemaakt om ‘de waarden van beide werelden te benadrukken: cryptocurrencies en voetbal’. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!