LINE crypto-beurs

Amerikaanse start-up introduceert crypto hardware wallet chip voor mobiele telefoons

De Amerikaanse start-up VaultTel, heeft een hardware cryptocurrency wallet ontworpen om in een simkaarthouder voor mobiele telefoons te plaatsen. Dit meldde het persbericht van de onderneming op 6 maart.

De oplossing combineert een mobiele applicatie en een hardware-chip, de VaultTel Card. Het is sinds gisteren verkrijgbaar in de VS. De verkoop zal direct uitbreiden naar Europese landen via de Britse dochteronderneming van VaultTel.

Volgens de onderneming kunnen gebruikers de VaultTel-kaart op één apparaat en op een bepaalde geografische locatie vergrendelen. VaultTel is de enige opslagoplossing ontworpen voor cryptocurrency op mobiele telefoons. Andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn, zoals Ledger en Trezor Wallet, maken gebruik van een extern apparaat met een micro USB-aansluiting.

Om munten te bewaren, kunnen gebruikers de VaultTel-kaart in één van de simkaarthouders plaatsen van een telefoon met duo simkaartcapaciteit. Een andere optie is het aansluiten van de chip via een telefoonaccessoire zoals een dongle voor iPhones. De bijbehorende app zal de gebruikers hierna toegang geven tot de bewaarde valuta.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN