De 10 grappigste cryptomemes van dit moment

Er is weer een week voorbij en de prijzen laten nog geen teken van een bull-run zien. Alhoewel de prijzen met kleine stappen stijgen (Bitcoin is tenminste geen USD 3.400 meer, toch?). We hopen dat de prijzen in de lente als bloemen zullen opfleuren. Voor dit moment hebben we in ieder geval de 10 grappigste cryptomemes van dit moment verzameld. 1. Nu Bitcoin zich voor doet als een stabiele coin… CryptoBenelux - Jokes 2. Ik denk dat ik de voorkeur geef aan de moderne versie. CryptoBenelux - Jokes 3. Wanneer je de dip koopt, en hij opnieuw dipt. CryptoBenelux - Jokes 4. Het is een eenvoudig plan, maar toch effectief. CryptoBenelux - Jokes 5. Het is alsof je naar een geweldige tv-show kijkt, maar beter. CryptoBenelux - Jokes 6. Crypto geeft je het gevoel dat je leven wordt geregiseerd door Quentin Tarantino. CryptoBenelux - Jokesenjokes 7. Dit is absoluut de beste use case voor private blockchains. 8. Doe je eigen onderzoek! Als je dit niet gelooft, komt dat omdat de Big Brother je heeft gehersenspoeld. 9. ‘Misschien’ is geen optie. 10. Het is de eenvoudigste flowchart dat je ooit zult zien. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!