CryptoBenelux Video: NEO DevCon 2019, De laatste Speculaties, Livestreams & Sprekers

In deze video heb ik even de laatste speculaties doorgenomen in een snelle opname. Ik neem later deze week de tijd om terug te blikken. Wil je het event live volgen? Klik dan hier!

$NEOBTC op de daily, wat zien we….?

Bullish: – We zien ten eerste een break van de trendlijn die we vanaf augustus 2018 gerespecteerd hebben (zwarte stippellijn) – Mogelijke ascending triangle (zie zwarte lijnen, driehoek). Overigens nog niet helemaal overtuigd of deze legit is. Dit kan ook een symmetrical triangle zijn. – We zitten in een nieuwe uptrend met higher lows. – We hebben een mooie bounce gezien van de Tenkan-Sen van de ichi-cloud en bewegen ons richting de bovenkant van de cloud. – Volume spikes zijn steeds wat lager, zou confirmatie van de ascending triangle (AT) kunnen betekenen. Bearish: – Veel sterke OB’s die als resistance gelden. – Kleine hidden bear div (lower highs en rising RSI). Al met al ben ik bullish, mits $BTC geen Bartje doet. Ideaal zou zijn dat de bullflag van $BTC uitspeeld. Een mooie entry zou onderste zwarte trendlijn van de AT zijn met een strakke SL of bij een break van de bovenste zwarte lijn van de AT. Praten over TA’s en traden? Join @CryptoCurrencyNederland Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!